Lej Gamingcenter

Fødselsdag eller andre arrangementer i Gamingcenter

Der er pt. 2 måder at booke en fødselsdag i Gamingcenter (Vi har 24pc’er og 4 PS4 + 1 PS4 virtual reality):

1. Man booker Gamingcenter udenfor åbningstiden. Dette koster 445kr pr. time. For den pris har man Gamingcenters eksklusivt i lejeperioden (dvs. der ikke er andre kunder), samt en medarbejder til stede i perioden til assistance. Tidspunktet er rimeligt frit på den måde at vi selvfølgelig skal have en medarbejder der kan arbejde i perioden.

Pga corona-restriktioner kan vi desværre ikke tilbyde mulighed 2 pt.

2. Man booker Gamingcenter i vores normale åbningstid. Dette koster 10kr pr. time pr. maskine man ønsker at booke (eks. 12 pc’er i 2 timer = 240kr). Dog fordi der er åbent for almindelige kunder samtidig kan man højest booke 14 maskiner (og min. 8), og man skal være til stede når vi åbner så man kan komme på plads som de første (Kl. 15.00 på hverdage, og 12.00 i weekender), så alle kan sidde så samlet som de ønsker. Her vælger man også hvorvidt man ønsker at benytte en PC eller PS4 i perioden (herefter kan man kun skifte type såfremt der er plads til det) Tidsbegrænsningen for lejen udgøres så af åbningstiden den pågældende dag.

Uanset om man vælger løsning 1 eller 2:

Tidspunkt og antal aftales på forhånd ved kontakt til Gamingcenter. Som udgangspunkt kan alle ugens dage benyttes, med undtagelse af evt. anden bookning samme dag.

Betaling sker på dagen, enten kontant eller med mobile pay.

Man er velkommen til at medbringe alt tilbehør selv. Hvis man medbringer en større servering som sodavand, kage, pizza eller lignende er der mulighed for at dække op på gangen lige udenfor Gamingcenter hvor der står borde og stole til fri afbenyttelse (såfremt det er frit, og her må man selv rydde op efter sig). Det er også tilladt at have drikkevarer og eks. slik ved computerne. Vi har et mindre udvalg af drikkevarer på stedet man også kan købe af, samt et meget begrænset udvalg af køleskab, elkedel og mikroovn til fri afbenyttelse.

I samarbejde med Cafeen i Idrætscenteret tilbyder vi også en fødselsdagspakke til 35,- pr. kuvert. Denne pakke indeholder: slikpose, et stykke skærekage (chokolade-, drømme-, banan-, gulerodskage eller bedstefars skæg) samt en 0,5 liter Frem sodavand efter eget valg, eller 2 capri sonne juicebrikker. Vi henviser til Cafeen hvis man evt. er interesseret i større servering af eks. mad, lagkage eller lignende til sit arrangement..

Brugeroprettelse: Alle der benytter Gamingcenter skal have oprettet en bruger. Hvis der er mange deltagere der ikke har været i Gamingcenter tidligere anbefaler vi på det kraftigste at man benytter vores formular (kan downloades digitalt her, eller hentes i papirform i Gamingcenter) og får flest muligt detaljer på sine deltagere og sender til os senest 2 dage før sit arrangement så vi har mulighed for at oprette mest muligt stamdata på folk så man kan komme i gang hurtigst muligt på dagen. Hvis alle, eller næsten alle allerede har været i Gamingcenter tidligere kan det klares på dagen.